....ρε ουουστ....!!!

.....οι γαλαζοαίματοι στο σόι μου ξεκινούν από εμένα...!!!...!!!

My Photo
Name:
Location: Αθήνα, Greece

"Όχι! Όχι! Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου! Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου! Να πεθαίνεις και να λες: Θάνατος δεν υπάρχει!" Νίκος Καζαντζάκης

Number of online users in last 3 minutes

Thursday, March 08, 2007

....αν...!!!!


....σήμερα σκέφτηκα το εξής....φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο Ευαγγελάτος καταπιανόταν με τα blogs?.....φαντάζεστε τι "ειδήσεις" θα έβγαζε στην TV μόνο και μόνο από τα ψευδώνυμά μας?...δεν συζητώ βέβαια για τις όποιες διαφωνίες μας.....θα ήταν θέμα για έκτακτο δελτίο ειδήσεων αν ήταν στο χέρι του!!!

έτσι λοιπόν προσπαθώντας να σας προετοιμάσω για ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα το κάνω εγώ αντί του "φίλτατου Νίκου"!!!...αλλά ας θυμηθούμε 2-3 πραγματάκια πρώτα για τον εν λόγω ηθοποιό.....εεεεεε...σχοράτε με...."δημοσιογράφο" ήθελα να πω!

Αυτός ο άνθρωπος είναι ένα φαινόμενο! Η έγγυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού ήταν πάντα η προτεραιότητά του. Ξεχωρίζει και παρουσιάζει θέματα σοβαρά με τον πιο αντικειμενικό τρόπο που θα μπορούσε να το κάνει κανείς και δίνει μία μοναδική διάσταση σε θέματα που ΕΣΥ....ΝΑΙ ΕΣΥ....μικρέ και ανόητε τηλεθεατή δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν στην ζωή σου και στο μέλλον ίσως και της πατρίδας σου. Έτσι χάρη σ'αυτόν τον άνθρωπο τα ενδιαφέροντά σου πήραν ουσία...!!!!...ανόητα θέματα όπως "εξωτερική πολιτική","οικονομική πολιτική","παιδεία", "υγεία κλπ, αντικαταστάθηκαν στο μυαλό σου από ουσιαστικά προβλήματα όπως: γριές ξεμαλλιασμένες, κερατομένες και κερατομένοι σύζυγοι, σκουλίκια σε ψυγεία κάποιου κρεοπωλείου....και γενικότερα γκρίνια -δάκρυ-αίμα και ότι άλλο θα φαινόταν "υπέροχο" μπροστά στην κάμερα ή σε ένα τηλεοπτικό παράθυρο!

Έτσι λοιπόν αν μας έπιανε σε μια εκπομπή του όλους εμάς, κάπως έτσι θα μας παρουσίαζε.....γι'αυτό προσέξτε!!!!

(Η σειρά παρουσίασης είναι εντελώς τυχαία παιδιά)

Convinsed















-αυτή ξέρει!!!!Εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε μία περίπτωση την οποία δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει απαρατήρητη γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θέλει από εμάς!!!!!Σας το ξανατονίζω!!!αυτή ξέρει!!!!......πως το καταλάβαμε ότι ξέρει ε?

Η δημοσιογραφική μου ομάδα έψαξε!!!!!.....άνοιξε λεξικά-εγκυκλοπαίδιες, μίλησε με έναν καθηγητή από την Οξφόρδη και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η λέξη convinsed σημαίνει πεπεισμένη= άρα ξέρει πολύ καλά, έχει πληροφορίες που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι και άρα ξέρει πράγματα τα οποία όμως.......δεν ξέρουμε από που τα έχει μάθει!!!!...και εδώ πάλι ψάξαμε και μετά από πραγματικά αξιόλογη-σημαντική και άξια επαίνων προσπάθεια της δημοσιογραφικής ομάδας, καταλήξαμε και σας παρουσιάζουμε το εξής:Το blog της, κυρίες και κύριοι, λέγεται γόβα-στιλέτο!!!Φανταζόμαστε το σοκ που σας έχουμε δημιουργήσει αυτή την στιγμή, αλλά εγώ είμαι ΕΔΩ...ΜΑΖΙ ΣΑΣ...να λύσουμε αυτόν τον καινούργιο γρίφο!!!!

Η γόβα-στιλέτο κυρίες και κύριοι, ως γνωστόν για τον απλό και αθώο πολίτη, είναι είδος γυναικείου υποδήματος. Δεν θα μπορούσε όμως να είναι και κωδικό όνομα πράκτορα μυστικών υπηρεσιών??......θυμάστε "το τσακάλι"?....κάτι ανάλογο και ακόμα χειρότερα!!!!...γιατί?....γιατί το τσακάλι γνωρίζουμε ότι κάποτε έμενε και στο Bayswater του Λονδίνου που είναι γνωστή συνοικία διαμονής αρκετών Ελλήνων....ενώ για την κυρία αυτή δεν γνωρίζουμε τίποτα εκτός από ότι είναι comvinsed!!!

Όμως πως χρησιμοποιεί τις γόβες-στιλέτο η εν λόγω κυρία για να αποσπά πληροφορίες οι οποίες την κάνουν να είναι convinsed??????

Καταλαβαίνετε πλέον νομίζω την σοβαρότητα του θέματος κυρίες και κύριοι και ξέρουμε πλέον ότι όλοι αγωνιάτε να λυθεί αυτό το μυστήριο.......δυστυχώς όμως το θέμα είναι πλέον στα χέρια της εισαγγελίας και δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα σ'αυτήν την εκπομπή!!!!Η δουλειά μας είναι η έγκυρη πληροφόρηση για θέματα επίκαιρα και όχι η δίκη τέτοιου είδους ανθρώπων!.....σκεφτείτε το όμως.....η εν λόγω κυρία είναι εκεί!!!!....στο internet....μπορεί να αποσπάσει πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τις γόβες στιλέτο, από τον άντρα σας, την θεία σας την Κατίνα......να επηρεάσει τον κρεοπώλη σας ή τον ψιλικατζή σας!!

gademissa
















Εδώ κυρίες και κύριοι σοβαρεύουν τα πράγματα!!!Δυστυχώς αρχικά δεν γνωρίζαμε πολλά γιατί η εν λόγω κυρία έχει κάνει το εξής επικοινωνιακό κόλπο: βάζοντας σαν ψευδώνυμο μία λέξη που στο άκουσμά της σου φέρνει απέχθεια......αποτρέπει πολλούς να καταπιαστούν με την έρευνα....όταν όμως σε πλησιάζει εκείνη σου δημιουργεί ένα αίσθημα συμπόνοιας(δημοσιογράφος μας δάκρυσε κιόλας) και έτσι αποσπά πληροφορίες για τους δόλιους σκοπούς της!!Ποιοι είναι αυτοί???

Ο τζόγος (το λέει "προπόνηση") και τα μικρά αγοράκια (αυτό το λέει στα ίσα) για σκοπούς σεξουαλικού ξεζουμίσματος!!!

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΨΑΡΩΣΑΜΕ!!!!! Ψάξαμε κυρίες και κύριοι....ψάξαμε πολύ....αφήσαμε τα σπίτια μας.....εγώ προσωπικά παραμέλησα το τένις, τα video games και ακόμα και....ξέρω θα σας σοκάρει αυτό......ακόμα και την Τατιάνα....την παραμέλησα ναι το ομολογώ....δεν της πήρα εκείνο το βιζόν που μου ζήτησε.......για σένα αγαπημένε μου τηλεθεατή!!!!

ΝΑΙ-ΝΑΙ για σένα!!!! έτσι έχω να κάνω την εξής αποκάλυψη!!!!!

Η GADEMISSA EINAI H ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!

....τα προφανή πολλές φορές είναι αυτά που δεν σκέφτεται ο απλός και αθώος πολίτης!!!! Αν πεις την λέξη γκαντέμης στην Ελλάδα ποιον θα σου υποδείξουν όλοι? Τον Μητσοτάκη φυσικά.......άρα η gademissa......ο νοών νοήτω!!!!!!

Maraki


Εδώ θα είμαι σύντομος κυρίες και κύριοι για έναν απλό λόγο!Η συγκεκριμένη κυρία είναι τόσο θρασύς ώστε τα λέει όλα χύμα. Το παρελθόν της αμαρτωλό και πρόστυχο!

Δηλώνει ανεπίπεδη....ανέμελη....ανισόπεδη....ανήθικη....ανιδιοτελής....ανήσυχη.....ανάποδη...

και ότι άλλο "αν"....βάλει ο νούς σας κυρίες και κύριοι....αθώοι μου τηλεθεατές!!

Το παρόν της το ίδιο υποχθόνιο.....!!!....μέχρι και τον Sarbel ξετρέλανε η χυδαία τούτη γυναίκα και έτσι σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ το παρασκήνιο της επιλογής του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας! Δεν ήταν τα τσιτομένα μάγουλα και οι κραυγές στυλ Ταρζάν, που έκαναν τον Δάντη να χάσει.....δεν ήταν το ασημένιο λαμπατέρ που φόραγε η Τάμτα και την έκανε και αυτήν να χάσει στον διαγωνισμό......ήταν ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΘΥΛΗΚΟ από τη Θεσσαλονίκη με το όνομα "Μαράκι" που ξελόγιασε την ειδική επιτροπή!!!όχι -όχι!!!!μην σας ξεγελάει το "άκι".....είναι μία χάρυβδη που έκανε άντρα και τον Ψινάκη και παραλίγο να ξελογιάσει και τον Άϊ Βασίλη με αυτά που του ζητούσε για δώρο τα Χριστούγεννα.......το διαβάσαμε σε ένα post ενός ανθρώπου που είναι τραγικό θύμα συγκυριών και θα σας περιγράψουμε αμέσως μετά!!!

Ένας μόνος τρόπος υπάρχει να προστατευθείτε από ΑΥΤΗΝ!!!!

Κολήστε ταμπέλες παντού....στο σπίτι σας, στη δουλειά σας στους δρόμους.....όσοι είστε θύματα αφισοκολλήσεων από τα φοιτητικά σας χρόνια.....πιάστε πάλι τον κουβά και κολλήστε παντού αφίσες που να γράφουν: STOP MARAKI!!!!!!NO MORE MARAKI!!!

Ίσως έτσι μόνο την σταματήσετε!!!!

Ονειροπόλος Πάνθηρ!(ή sketo_katharma ή sostos_alitis....πιο παλιά)

Εδώ κυρίες και κύριοι έχουμε να κάνουμε με μία περίπτωση που μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη : ΔΡΑΜΑ!!

Ψάξαμε πολύ....και όσο ψάχναμε τόσο δακρύζαμε!Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο.....Ιατρικά λέγεται ότι πάσχει από "μόνιμη κρίση ψυχοσυνθετικής ανομοιογενούς αντιστροφοαντισταθμιστικής ενδοεγκεφαλικής παραμόρφωσης"!!!!!!

Ο καημένος ξεχνάει.....την μία νομίζει ότι είναι αλήτης....την άλλη ότι είναι κάθαρμα.....την άλλη ξυπνάνε τα έντικτα των προγόνων του στην Αφρική και νομίζει ότι κατα λάθος ανήκει στο ανθρώπινο είδος.....τώρα νομίζει ότι είναι ένας ονειροπόλος πάνθηρας που απλά ζει μέσα σε μία φαντασίωση. Δεν παύει όμως να είναι εξίσου επικίνδυνος όπως οι υπόλοιποι bloggers φίλοι μου!!!....γιατί???....γιατί κινήται ανάμεσά μας.....σκέφτεται.....και αυτό είναι η δυστυχία όλων μας.....και αλλάζει γνώμες......φαντάζεται να ανοίξει σουβλατζίδικο.....crepery....και συγχρόνως να κάνει και ΜΒΑ. Κινδυνεύει η κοινωνία μας από τέτοιου είδους ανθρώπους!!!
ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ


Εδώ συμβουλευθήκαμε και τον Παπα-Τσάκαλο για βοήθεια. Τούτος ο νέος διαδίδει ότι είναι φοιτητής της Θεολογικής και ταυτόχρονα είναι γνωστόν ότι διατηρεί πολυάριθμες σχέσεις αμφιβόλου ηθικής. Είναι μία ατομική βόμβα στα θεμέλια ηθικής της κοινωνίας μας, που προσπαθεί να ανατρέψει όλα αυτά στα οποία στηρίχθηκε ο ελληνισμός και η διάδωση των θρησκευτικών μας αξιών στους άλλους λαούς(θέλαν δε θέλαν)!
Διακρίνεται για τις ικανότητές του να ξελογιάζει γυναίκες(θέλει η π@^%&να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) και να τις κρατεί όλες σε ισσοροπία γνωρίζοντας η μία για την άλλη.
Τέτοιες θεόσταλτες ικανότητες πρέπει λογικά να έχουν ευλογηθεί από τον ίδιο τον Χριστόδουλο και γι'αυτό δεν θέλαμε να γίνουμε ενοχλητικοί με ερωτήσεις.
Αξιόλογες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι αυτός ο νέος αυτοθυσιάζεται στους βωμούς της αμαρτίας και μάλιστα δύναται να βρει και καινούργιους έτσι ώστε να τους καταγράψει και να ξέρουμε και εμείς πλέον από τι να προφυλαχτούμε.......άρα ακόμα και η κόρη σας να πέσει θύμα των ορέξεών του, να ξέρετε ότι είναι "θεόσταλτο θέλημα"!!!!

Κάπως έτσι τα φαντάστηκα εγώ τα πράγματα και έπιασα μερικά blogoπρόσωπα τα οποία μου φάνηκαν εύκολα για......σάτυρα η οποία όμως..... είναι η καθημερινή τηλεοπτική αλήθεια για πολλούς ανθρώπους. Αναρωτιέμαι βέβαια αν για όλα αυτά φταίνε οι "Ευαγγελάτοι"της εποχής μας και η γνώμη μου είναι πως ΟΧΙ.
Κάποιοι τους βλέπουν και επιβιώνουν αυτοί οι άνθρωποι!
Με τσαντίζουν μόνο όταν προσπαθούν να με πείσουν πια είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής μου λες και δεν ξέρω.....φυσικά πάντα διαφωνώ σ'αυτό. Τσαντίζομαι επίσης όταν σ'αυτά show που παρουσιάζουν παρευρίσκονται πολιτικοί και άνθρωποι οι οποίοι εκπροσωπούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων.
Αλλά αυτός είμαι εγώ και ίσως τελικά και να πάσχω από αυτό που έγραψα παραπάνω!!!
Τελευταίος προβληματισμός για αυτή τη βδομάδα.
Σας αφήνω και πάω στο μωρό μου!
Νά'στε καλά.....φιλιά!!!

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ανισόπεδη????
Τι είμαι βρε διάβαση???

Δεν φταίω εγώ που είμαι μοιραία γυναίκα!!!

Και τουλάχιστον αυτό που δηλώνω αυτό είμαι (ή κάτι καλύτερο) οχι κάτι χειρότερο!!!

Αχάριστοι άντρες ...τς.τς.τς...

March 08, 2007 3:42 PM  
Blogger ονειροπόλος πάνθηρ... said...

....κοίταξε...το να μην πέτυχα ακριβώς τον τρόπο παρουσίασης του Ευαγγελάτου...μάλλον με τιμά!!
;-)))

March 08, 2007 3:47 PM  
Blogger gademissa said...

Τιιιτ-τιιιιιτ-τιιιιιιτ-τιιιιιιτ

Ναιιι, έλα Ντοράκι μου, τι κάνεις μωρό μου είσαι καλά? Σου στέλνω με τον Κυριάκο λίγα ντολμαδάκια να στανιάρεις που μου φαίνεται ότι κόντυνες λιγουλάκι με την παλιοδίαιτα που κάνεις.


Να σου πω, τον Ευαγγελάτο τον ξέρεις? ........ ναι ναι αυτόν τον χαμηλοβλεπούσο πόρνο........Ε, να τον ξεχάσεις........όχι όχι δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά θέλω να τον στείλεις στη Σιβηρία. Πες του ότι υπάρχει δημοσιογραφικό λαυράκι εκεί, να σηκωθεί να πάει, και τα Σταλινικά φιλαράκια μου ξέρουν τι να τον κάνουν........Φυσικά και έχω φιλαράκια εκεί, γιατί εσύ πώς νόμιζες ότι έγινε η Ρωσία αυτό που είναι τώρα? Ο δάκτυλος του μπαμπάκα και της μαμάκας κοριτσάκι μου.............

.....Όχι. Δεν χρειάζεται να ξέρεις. Έχω τους λόγους μου, εσύ να μην ανακατεύεσαι............ε καλά λοιπόν, ξέρει πολλά για μένα παιδί μου που δεν θα έπρεπε να ξέρει. Ναι και για τον τζόγο και για τα πιπίνια. Υποπτεύομαι ότι είναι ο διαβόητος Ροζ Ονειροπόλος Πάνθηρ 007 ο καταστροφέας αθώων και όμορφων Θεσσαλονικιών γυναικών. Και έτσι όπως πήρε φόρα θα διαφθείρει και τα αθώα κοριτσάκια της υπόλοιπης υπαίθρου. Ήδη ξεκίνησε από την Βύτινα όπως με ενημέρωσε ο αρχηγός της ΕΥΠ. Γρήγορα παιδί μου στείλτον στην άλλη άκρη του κόσμου, αν μη τι άλλο, για το καλό όλου του γυναικείου πληθυσμού της επαρχίας......"Για την Ελλάδα ρε γαμώτο"...

;-)))

March 08, 2007 6:29 PM  
Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Όσα λες για το Μαράκι ... και λίγα είναι! Πλην όμως μετά το γάμο μας είναι τύπος και υπογραμμός!
Εγώ βρίσκομαι σε δίλημμα: σε ποιο μοναχικό τάγμα να ενταχθώ; Στους καπουτσίνους ή στις "αδελφές του ελέους";
Πάντως σε ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανες...

March 08, 2007 9:21 PM  
Blogger srm1033 said...

Καλά δεν ντρέπεσαι που με καρφώνεις απο τώρα. Αλήθεια είναι δεν λέω αλλά τώρα πάει το καμουφλαζ. Και καλά είναι φωτογραφία αυτή ρε κάθαρμα? Βάλε καμια ΝιΚΙΤΑ τουλάχιστον που είναι και Μ...νάρα!

March 09, 2007 11:46 AM  
Blogger srm1033 said...

Τωρα που ξαναείδα την φωτογραφία φρίκαρα ακόμα περισσότερο. Ελεοςςςςςς, βάλε μου και μένα την μαϊμού είναι πιο χαριτωμένη λέμε.

March 10, 2007 10:53 AM  
Blogger ονειροπόλος πάνθηρ... said...

Καλημερούδια και καλή βδομάδα!!

@gademissa
......νά'σαι καλά βρε!!!!!
Ευτυχής ο άνθρωπος που έρχεται στο γραφείο Δευτέρα πρωί και ρίχνει τόσο γέλιο.....φιλιά!!!:-)))))))

@ασκαρδαμυκτί
....μπράβο και πάλι μπράβο....αφού την έστρωσες την κολασμένη!!!,
Να σου πω τώρα.....οι "αδερφές του ελέους"... μου κάνουν "κάτι" εμένα....οι καπουτσίνοι δεν.....
Παρακαλώ...ευχαρίστησίς μου!!
καλή βδομάδα:-)))

@convinsed
εεεεε.....είχα καιρό να καρφώσω κανέναν ρε συ και δεν ένιωθα καλά!
Έβαλα όμως παλιά φωτογραφία για την οποία δεν φταίω εγώ.....έβαλα spy στο google images και μου έβγαλε αυτήν τη φώτο που είναι μια γερμανίδα κατάσκοπος αν θυμάμαι καλά!!!

Η Νικήτα θέλει καμιά 25αριά πλαστικές για να μπορεί να περάσει έξω απ'το σπίτι σου βρε convinsed!!!(τό'σωσα?-τό'σωσα?)
;-)))))...φιλούρες-καλημέρα!

March 12, 2007 9:06 AM  

Post a Comment

<< Home