....ρε ουουστ....!!!

.....οι γαλαζοαίματοι στο σόι μου ξεκινούν από εμένα...!!!...!!!

My Photo
Name:
Location: Αθήνα, Greece

"Όχι! Όχι! Ποτέ μην αναγνωρίσεις τα σύνορα του ανθρώπου! Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου! Να πεθαίνεις και να λες: Θάνατος δεν υπάρχει!" Νίκος Καζαντζάκης

Number of online users in last 3 minutes

Wednesday, February 07, 2007

...άτιτλο....

...υπάρχει αυτή η λέξη άραγε?....το πολύ-πολύ να με πείτε αγράμματο........ :-))

Καλημερούδια μας λοιπόν......ήντα κάμετε?...ελπίζω καλά!!!

Να ξεκινήσω έτσι με κάτι που με εντυπωσίασε πρωί-πρωί......σηκώθηκα... άνοιξα το ράδιο ....έφτιαξα καφέ......και άκουσα λοιπόν το εξής: Επειδή το CNN είπε ότι ήταν μεγάλη γκάφα η αναθεώρηση του ΑΕΠ κατά 25%, που έκανε η κυβέρνηση, έσπευσε να βγει "το πράμα" παρακάτω να δηλώσει ότι γίναμε ρεζίλι διεθνώς!!!
"Το πράμα" παρακάτω(έχει όραμα η άτιμη ε???) είναι γνωστό σε όλους μας
φυσικά αλλά η τωρινή της ιδιότητα είναι
"υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ"
....και αναρωτιέμαι εγώ....λίγη τσίπα δεν έχει μείνει στους πολιτικούς πια ρε παιδί μου???....μπροστά στο κομματικό όφελος δεν σκέφτονται τίποτα πια τα γουρούνια???
....άσχετα που διαφωνώ και με την δήλωση του CNN(εντάξει ποιος είμαι εγώ θα μου πείτε τώρα ε???), αλλά δεν την διάβασα προσωπικά και δεν ξέρω αν είπαν ότι γίναμαι ρεζίλι με την αναθεώρηση του ΑΕΠ ή που κρύβαμε την πραγματική κατάσταση για αρκετά χρόνια.
Και όποιος λέει το αντίθετο μάλλον είναι λίγο αφελής από οικονομικά θέματα!
Πάντως σκέφτομαι ο αφελής.......ο Γιωργάκης είναι ιδανικότερος από τον Καραμανλή για τα Αμερικανάκια......το CNN είναι Αμερικάνικο.....εκλογές έρχονται.......μπααααα....."μαλακίες σκεφτόμουν"......δεν είχα πιεί καφέ μωρέ....αυτό ήταν....!!!!


Τέλος πάντων.........επειδή δεν είχα πιει καφέ και έπρεπε να σιδερώσω και ένα πουκάμισο δεν συγχύστηκα και πολύ.....

Το καλό είναι ότι χθες άρχισα γυμναστήριο επιτέλους και πολύ γουστάρω!
Λίγο πιασμένος αλλά πολύ μ'αρέσει!!!!
Παρασκευή πάω Σαλόνικα....βασικά στο Κιλκίς θα πάω για δουλειά.......αλλά όλως τυχαίως κανόνησα το ταξίδι Παρασκευή και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ αντί για Παρασκευή.
Α ρε ούζου μέλαθρον......σού'ρχομαι!!!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Δεν θα σχολιάσω πολιτικά αρνούμαι, σαν να είμαστε στο σχολείο κάνει μαλακία ο ένας, την κρύβει και έρχεται ο άλλος ο έξυπνος και το κάνει βούκινο μόνο που στο σχολείο θα παίρναν και οι 2 αποβολή ενώ εδώ...
Ούτε τον χοντρό θεωρώ ικανό ούτε τον λιγνό, για κωμωδία καλοί θα ήταν αλλά για διακυβέρνηση άστα να πάνε και μην μου πείς οτι ο χοντρός άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο θα αρχίσω να ουρλιάζω!!!!!!

Μπα θα ανέβεις στην πόλη μου???Με το που το είπες συννέφιασε, έβγαλε και ομίχλη, γκαντέμη...
Να ετοιμάσω βαλίτσες να φύγω...

February 07, 2007 11:43 AM  
Blogger ονειροπόλος πάνθηρ... said...

Δίκιο έχεις για τα πολιτικά...μόνο που στο τέλος οι Ελλαδίτσα τα πληρώνει όλα....ή μάλλον εμείς!!!!Αλλά καλά να πάθουμε γιατί τους ψηφίζουμε ούτως ή άλλως!
Πάντως μπορεί ο χοντρός να μην άλλαξε και πολλά γιατί φοβάται δυστυχώς το πολιτικό κόστος αλλά για την τωρινή μας κατάσταση δεν φταίει αυτός σίγουρα.
Με εκνευρίζει που μετά από 20 χρόνια διακυβέρνησης οι "σοσιαλιστές" μας, βγαίνουν και μιλάνε σαν να μην έχουν ευθύνη για τίποτα ενώ η καθημερινότητά μας είναι το αποτέλεσμα των επιλογών τους όλα αυτά τα χρόνια.

Άντε κάντην από την Σαλονίκη....δεν χωράμε και οι δύο!!!!
:-)))))))))

February 07, 2007 12:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Για πόσο καιρό θα το έχουν πασατέμπο οτι έτσι παραλάβανε τη χώρα και δεν φταίνε για τίποτα?
Ελπίζουν να εκλέγοναι με αυτό το σύνθημα καμιά 2οετία...επρεπε να είχα κρατήσει κανα προεκλογικό φυλλάδιο με το τι τάζανε, και το καινούριο αντιγραφή του παλιού θα είναι.Το κορυφαίο που άκουσα απο υπουργό μας "δεν υποσχεθήκαμε να τα κάνουμε στην 4ετία...είναι στους στόχους της 2ης".Ναι η 1η ήταν προσαρμογής.
Μου αρέσει που είπα δεν θα μπω στο τριπάκι να μιλήσω πολιτικά παλιοκάθαρμα αν πλακωθούμε και για τα πολιτικά μετά μόνο για την Ανίτα Πάνια θα είμαστε.
Και όχι αγαπητέ μου δεν θα φύγω απο το σπίτι μου, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!
Απλά θα προσέχω μην πέσω σε κανα ροζ πάνθηρα στο δρόμο.

February 07, 2007 12:39 PM  
Blogger ονειροπόλος πάνθηρ... said...

Άντε να το κόψουμε για τα πολιτικά γιατί εμείς τα παίρνουμε σοβαρά και οι πολιτικοί γελάνε που τους ψηφίζουμε και τα κονομάνε.....

Το νού σουουουουουου μικρή και "αθώα" παιδούλα!!!
:-)))))))

February 07, 2007 12:45 PM  

Post a Comment

<< Home